Standaard Turbo's

 

ETTEindhoven levert vrijwel alle typen turbo’s voor personenauto’s en vrachtwagens zowel nieuw, ruil als gereviseerd. Tevens kan gekozen worden tussen een complete turbo revisie of revisie van alleen het draaiend gedeelte. Turbo's voor de meest gangbare merken zijn beneden aangegeven, klik op het merk om het juiste type turbo te vinden. Turbo's voor de meest gangbare TDi's van Audi, Volkswagen, Seat en Skoda kunnen uit voorraad geleverd worden. Indien het gezochte merk of type turbo niet in de lijst staat, of een vrijblijvende prijsopgave gewenst is, neem dan contact op met ETTEindhoven via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Bellen kan natuurlijk ook, nummer +31 6 53 32 50 73. Elders goedkoper, laat het ons weten want wij garanderen de laagste prijs en vergoeden het verschil. Lees de voorwaarden in onze Algemene Voorwaarden.

 

U kunt ook de revisie zelf uitvoeren. Wij leveren dan het draaiend gedeelte, ook wel cartridge genoemd, dat U zelf dan in de turbo behuizingen kunt monteren. Het draaiend gedeelte bestaat uit het centrale lagerhuis, turbine wiel/as en compressorwiel. Wij leveren het draaiend gedeelte al vanaf 165,00. Door opgave van turbo nummer of kenteken van de auto zoeken wij het passende draaiende gedeelte en sturen dat naar U op. Het draaiend gedeelte is VSR gebalanceerd en de balanceer grafiek wordt bijgeleverd. Garantie wordt alleen verleend op fabrieksfouten van het draaiend gedeelte en niet op montagefouten of onjuist gebruik van de turbo. Deze eigen revisie is niet altijd mogelijk, maar alleen als het draaiend gedeelte van de turbo defect is, zoals schades tgv overmatige olie lekkages, vergrote lager spelingen en dergelijke. Indien de behuizingen beschadigd zijn is eigen revisie door middel van het vervangen van het draaiend gedeelte niet meer mogelijk en moet voor de uitgebreidere revisie worden gekozen.

 

Het monteren van een turbo is zelf te doen, maar er moeten wel de fabrieks montage voorschriften gevolgd worden. Bij aanschaf van een turbo van ETTEindhoven worden de montage voorschriften bijgeleverd. Indien U overweegt om de gehele reparatie uit te besteden dan bent U bij ETTEindhoven ook aan het goede adres. ETTEindhoven zal dan de levering van de turbo en de in- en uitbouw onder onze hoede nemen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Het turbo OE nummer en turbo model dat in de overzichten vermeld staat, is terug te vinden op het type plaatje dat op het lagerhuis of compressorhuis van de turbo is gemonteerd.

Download this file (Alfa en Audi.pdf)Alfa en Audi.pdf[ ]987 Kb
Download this file (BMW.pdf)BMW.pdf[ ]165 Kb
Download this file (Chrysler en Citroën.pdf)Chrysler en Citroën.pdf[ ]246 Kb
Download this file (Diversen.pdf)Diversen.pdf[ ]109 Kb
Download this file (Fiat.pdf)Fiat.pdf[ ]96 Kb
Download this file (Ford.pdf)Ford.pdf[ ]159 Kb
Download this file (Landrover en Mercedes.pdf)Landrover en Mercedes.pdf[ ]67 Kb
Download this file (MG en Mistubishi.pdf)MG en Mistubishi.pdf[ ]180 Kb
Download this file (Opel.pdf)Opel.pdf[ ]99 Kb
Download this file (Peugeot.pdf)Peugeot.pdf[ ]143 Kb
Download this file (Renault.pdf)Renault.pdf[ ]187 Kb
Download this file (Rover en Saab.pdf)Rover en Saab.pdf[ ]80 Kb
Download this file (Seat.pdf)Seat.pdf[ ]95 Kb
Download this file (Skoda en Suzuki.pdf)Skoda en Suzuki.pdf[ ]75 Kb
Download this file (Toyota.pdf)Toyota.pdf[ ]54 Kb
Download this file (Volkswagen.pdf)Volkswagen.pdf[ ]359 Kb
Download this file (Volvo.pdf)Volvo.pdf[ ]192 Kb